Activiteiten

Werkzaamheden

De kernactiviteiten van Gebr. Roggeveen zijn nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Wij verzorgen ook totaalprojecten waarbij alle werkzaamheden van begin tot eind door ons worden verzorgd.

Nieuwbouw

Gebr. Roggeveen is al jarenlang actief in nieuwbouw projecten. U kunt hierbij denken aan het bouwen van woningen, aanbouwen realiseren en overige uitbreidingen aan uw woning. Heeft u bouw- of verbouwplannen? Kom dan met ons in contact. We werken met bouwmaterialen van hoge kwaliteit en vinden het daarnaast belangrijk om goed contact met u als klant te hebben.

Inmiddels hebben we reeds vele projecten naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers gerealiseerd. We werken voornamelijk voor particulieren.

Onderhoud

Bij onderhoud kunt u denken aan het onderhoud van uw woning. Goed onderhoud is immers het behoud van uw leefklimaat. Bij onderhoud kunt u overigens ook denken aan het optimaliseren van uw woning. Denk bijvoorbeeld aan het vernieuwen van uw badkamer, toilet, dak of andere ruimten.

Met een verbouwing is het mogelijk een bestaande woning of kantoor weer aan uw huidige wensen aan te passen. Dit kan uiteenlopen van een erker tot het bouwen van een extra verdieping. Bij elk soort verbouwing staat het contact met de klant centraal. Niet in de laatste plaats omdat het pand tijdens het verbouwen meestal gewoon in gebruik blijft.

Renovatie

Renoveren omvat vele aspecten. Hierbij kan gedacht worden aan verschillende soorten renovaties, zoals het vernieuwen van gevels, kozijnen of daken. Zelfs complete renovaties, waarbij ook de binnenkant van het pand wordt vernieuwd, zijn mogelijk. Naast deze mogelijkheden is het zaak andere aspecten zoals vakkundigheid, snelheid en nauwkeurigheid van de renovatie erbij te betrekken. Tot slot is natuurlijk het kostenaspect een belangrijk punt. Gebr. Roggeveen nemen bij de uitvoer van de renovatie al deze aspecten mee, in nauw overleg met de opdrachtgever.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn u graag van dienst. Ga naar de pagina contact om het contactformulier in te vullen of bel ons op 06 - 53 94 57 99